Laadukkaat matkustussukat ehkäisemään jalkojen turvotusta matkustaessa tai pitkään paikoillaan ollessa. Tukisukan kompressio vilkastuttaa verenkiertoa, mikä ehkäisee turvotuksen syntymistä ja voi vähentää laskimotukoksen syntyä matkan aikana. Matkustussukkia käyttäessä jalat tuntuvat keveiltä pitkänkin matkan jälkeen. Sukat sopivat erinomaisesti myös seisoma- tai istumatyötä tekeville.
Matkustussukka näyttää tavalliselta joustinneuloksiselta miesten pukusukalta. Sukan miellyttävä Clima Comfort -materiaali pitää jalat raikkaina koko matkan. Matkustussukan elastinen materiaali takaa optimaalisen istuvuuden. Sukat ovat erityisen ihoystävälliset ja niille on myönnetty Ökö-Tex Standardi 100.
Koko
Sukkien oikea koko valitaan mittaamalla nilkan ympärysmitta ja jalan pituus. Mitat tulee ottaa huolellisesti, jotta sukka istuu hyvin ja kompressio vaikuttaa halutulla tavalla. Mittaa nilkan ympärysmitta kehräsluun yläpuolelta ja valitse ympärysmittaa vastaava koko. Tämän jälkeen mittaa vielä jalkasi pituus jalkapohjasta polven alapuolelle ja valitse tämän perusteella joko normaalin mittainen tai lyhyt sukka.

Huom! Sukkia ei tule käyttää, mikäli sinulla esiintyy jokin seuraavista sairauksista:
• valtimoverenkierron vajaatoiminta
• valtimoperäinen säärihaava
• hoitamaton sydämen vajaatoiminta.

Hoito-ohjeet
• konepesu + 40C
• rumpukuivaus sallittu varovaisella kuivausohjelmalla.
• ei saa kuivata auringossa, silittää, kuivapestä eikä värjätä.
Pese kompressiotuote aina käytön jälkeen. Käytä pesuainetta, joka ei sisällä kirkasteita eikä huuhteluaineita. Suosittelemme käyttämään sukkien pesemiseen Medin pesupussia.

Materiaali
10 % elastaania
90 % polyamidia

49,90 €

Share This