PhysioTrainer

PhysioTrainer -koulutus on fysioterapeuteille räätälöity Personal Trainer –koulutusohjelma.
PhysioTrainer-tavaramerkki on rekisteröity ja suojattu vuonna 2013 ja sitä saa käyttää ainoastaan FIHF Oy:n PhysioTrainer koulutusohjelman läpäissyt fysioterapeutti.

KuntoKamarin Johanna ja Mikke ovat suorittaneet PhysioTrainer-koulutusohjelman rekisteröityneet PhysioTrainer-ohjaajiksi 2015.

PhysioTrainer on sekä personal trainer, että fysioterapeutti.

Erikoisosaamisena on tuki- ja liikuntaelimistön sekä hengitys- ja verenkiertoelimistön kiputilojen ja ongelmien huomioon ottaminen harjoittelussa, heti alkutilanteen tutkimisvaiheessa. PhysioTrainerin kanssa harjoittelu on henkilökohtaista, yksilöllistä ja suunnitelmallista.

Mikäli haluat esimerkiksi laihtua, kiinteytyä, saada lisäpotkua jo meneillään olevaan harjoitteluusi, saada opastusta ruokavalioosi ja terveelliseen elämäntapaan tai vaikkapa muokata lihaksistoasi, ota yhteyttä KuntoKamarin omiin PhysioTrainer-koulutettuihin fysioterapeutteihin, Johannaan tai Mikkeen!

TUTUSTU PALVELUUN: voit avata videot myös tästä:  https://youtu.be/hZJDP3VZYMU  “KuntoKamarin PhysioTrainerit opastavat”: Ylätaljaveto, ja TÄSTÄ:  https://youtu.be/fAS_EyuTBd0  Penkkipunnerrus. UUSIN VIDEO: https://youtu.be/QLrk5U-D50g  “Askelkyykky”.

Tervetuloa kokeilemaan, voit tulla myös ilman lääkärin lähetettä!

KuntoKamari Oy

KuntoKamari palvelee sinua Nousiaisten
lisäksi myös Velkualla keskiviikkoisin.

Y-tunnus 2422978-2

Nousiainen

Kaitaraistentie 162, Nousiainen

Avoinna sopimuksen mukaan.

Velkua

Kummeli Sauniementie 3, Velkua

Velkua/Teersalon vastaanotto on avoinna keskiviikkoisin. Kotikäynnit saariin myös veneellä tai yhteysaluksella.

Share This