Ota yhteyttä

Mikä on PhysioTrainer? Voiko PhysioTrainerille varata ajan ilman lääkäriä?

PhysioTrainer -koulutus on fysioterapeuteille räätälöity Personal Trainer –koulutusohjelma. PhysioTrainer-tavaramerkki on rekisteröity ja suojattu vuonna 2013. Sitä saa käyttää ainoastaan FIHF Oy:n PhysioTrainer koulutusohjelman läpäissyt fysioterapeutti. PhysioTrainer on siis sekä personal trainer että fysioterapeutti. Tervetuloa kokeilemaan, voit tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Mikä on PhysioTrainer? Voiko PhysioTrainerille varata ajan ilman lääkäriä?2021-03-07T18:00:33+03:00

Miten varaan ajan? Mitä pitää ottaa mukaan?

Meille KuntoKamariin voit tulla joko lääkärin lähetteellä tai ilman. Ajan voit varata puh. 044 731 6141 tai nettiajanvarauksestamme. Terapia voidaan toteuttaa vastaanotolla, kotikäynteinä, päivähoitopaikoissa tai altaalla. Ensimmäisellä kerralla kannattaa ottaa mukaan sairausvakuutuskortti, mahdollinen lääkärin lähete, maksusitoumus ja mahdolliset röntgenkuvat.

Miten varaan ajan? Mitä pitää ottaa mukaan?2024-04-16T16:16:43+03:00

Mitä on lääketieteellinen akupunktio?

Lääketieteellistä akupunktiota voivat antaa terveydenhuollon ammattihenkilöt, jotka ovat saaneet asianmukaisen koulutuksen ja joiden ammatin harjoittamista voidaan valvoa. Suomessa akupunktiokoulutusta järjestetään lääkäreille ja fysioterapeuteille. Fysioterapiassa akupunktiota käytetään pääsääntöisesti vähentämään kipua, vähentämään lihaskireyksiä sekä rentoutukseen. Akupunktio on erittäin turvallinen hoitomuoto koulutetun henkilön suorittamana. Akupunktiossa käytetään aina steriilejä kertakäyttöneuloja, jotka neulan rakenteen ansiosta aiheuttavat verenvuotoa pistokohdassa vain harvoin.

Mitä on lääketieteellinen akupunktio?2021-03-07T17:58:56+03:00

Pääseekö sinne helposti myös pyörätuolilla? Entäs kuntosalille?

Sisään pääsee helposti myös pyörätuolilla. Ulkona on tasainen, laaja asfaltoitu piha rauhallisessa ympäristössä. Sinne voi parkkeerata auton väljästi ja ilmaiseksi. Odotusaulassa on aina kaffetta ja mehua tarjolla kuntoutujille, saattajille ja kuljettajille. Myös kelausta, pyöräilyä, ulkopelejä ym. on mahdollisuus harjoittaa. Maastoa ja peltoa hyödynnetään kesällä ja talvella liikunnallisissa aktiviteeteissa. Nousiaisten kunnan kuntosalitilat ovat saman katon alla. [...]

Pääseekö sinne helposti myös pyörätuolilla? Entäs kuntosalille?2021-03-07T17:58:13+03:00

Voiko fysioterapeutti tulla kotiin?

Kyllä voi tulla, terapiaa voidaan toteuttaa vastaanotolla, kotikäynteinä, päivähoitopaikoissa tai altaalla. Fysioterapia suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä kuntoutujan kanssa. Kotikäynneistä voi nykyään myös hakea kotitalousvähennystä.

Voiko fysioterapeutti tulla kotiin?2024-04-16T16:13:51+03:00
Go to Top