Cryoterapiaa huipputeknologialla

Jään ja lumen vaikutus kivun ja turvotuksen lievityksessä on tunnettu jo antiikin ajoista lähtien. Tehokkaat ja modernit terapiamuodot – yksilöllisesti juuri sinun tarpeisiisi. Kaikkein hienostunein cryoterapia tähän päivään mennessä – käyttää äärimmäisen jäähdytettyä ilmaa optimaaliseen kivun ja turvotuksen lievitykseen.

Laajat käyttömahdollisuudet

Kylmäilmalla toteutettu cryoterapia on tehokas ja helppokäyttöinen hoito lukuisiin terapeuttisiin kohteisiin, kuten

  • kivunlievitys
  • tulehdusten hillitseminen
  • lihasjännitysten laukaiseminen
  • aineenvaihdunnan lisäys
  • turvotuksen ja ödeeman vähentäminen

Kylmän ilman aikaansaama voimakas verisuonten supistuminen hidastaa veren virtaamista pinnallisiin kudoksiin. Samalla se tukee lämpötilan muutoksen aikaansaamaa analgeettista vaikutusta. Cryo 6 -laitteella toteutettu cryoterapia on erityisen tehokasta tuoreiden vammojen, akuuttien tulehdusten ja ödeeman hoidossa.

Nopea ja tehokas kivun ja tulehduksen hoitaja

Lyhyet, 1-5 minuutin mittaiset hoidot yhdistettynä suureen ilmavirran nopeuteen, saavat aikaan voimakkaan kipua poistavan vaikutuksen. Pidemmät hoitojaksot saavat aikaan syvempiä anti-inflammatorisia vaikutuksia.

Lihasten rentoutus ja tehokas turvotuksen poisto

Pitkät, 5-10 minuutin hitaan ilmavirran hoidot, saavuttavat lihastonuksen madaltumista ja turvotuksen vähenemistä. Positiivinen vaikutus ödeemoihin
ja inflammaatioihin sallivat tehokkaan hoidon potilaille, jotka sairastavat esim. aktiivista artroosia, artriittia, nivelreumaa, post-operatiivisia vaivoja ja tendinopatioita.

Lähde: www.saga.fi

Zimmer Cryo-kylmähoitolaite