”Laadukasta fysioterapiaa kodikkaasti lämmöllä”

Palveluajatus

Yksilöllinen fysio- tai lymfaterapia, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin, sisältää seuraavat alueet:

  • Kuntoutujan liikkumisen ja toimintakyvyn sekä niihin liittyvien valmiuksien ja edellytysten arviointi, tutkiminen ja mittaukset.
  • Fysioterapian suunnittelu ja toteutus yhdessä kuntoutujan kanssa.
  • Kotiohjelman laatiminen, ohjaus ja seuranta.
  • Apu- ja harjoitusvälinetarpeen arviointi, hankinnassa avustaminen, käytön opetus ja seuranta.
  • Kotikäynnit (myös koululla tai päivähoitopaikassa).
  • Raportointi ja palautteet sopimuksen mukaan.

Vastuullisuus

Kaikessa, mitä teemme, toimimme lain ja asetusten sekä fysioterapeuttien eettisten periaatteiden mukaan. Meillä on käytössämme myös IMS-laatujärjestelmä, joka perustuu ISO 9001:een. DIARIUM-asiakashallintajärjestelmämme mahdollistaa nykyaikaisen dokumentoinnin ja jatkuva kouluttautuminen pitää meidät ajan tasalla tai jopa askeleen edellä.

Ajanmukainen suunnittelu, tilaa 272 neliömetriä

Nousiaisten toimipisteellä meillä on odotusaula, jossa on aina kaffetta ja mehua tarjolla kuntoutujille, saattajille ja kuljettajille. Toimisto, inva-WC ja useita terapiatiloja sähköhoito- ja lämpöhoito- ja liikuntalaitteineen. Väljässä, ilmavassa terapiatilassa on mahdollisuudet monipuoliseen, aktiiviseen fysioterapiaan. Meiltä löytyy laitteisto lantionpohjan fysioterapiaan, välineitä lasten terapiaan, musiikkiterapiaan ja rauhaa rentoutukseen äänieristetyssä huoneessa.

Meille on helppo tulla

Ulkona on tasainen, laaja asfaltoitu piha rauhallisessa ympäristössä niin Nousiaisissa kuin Raisiossakin. Sinne voi parkkeerata auton väljästi ja ilmaiseksi. Myös kelausta, pyöräilyä, ulkopelejä ym. on mahdollisuus harjoittaa. Maastoa ja peltoa hyödynnetään kesällä ja talvella liikunnallisissa aktiviteeteissa.

Mahtava kuntosali

Nousiaisten ja Raision toimipisteissä kuntosalitilat ovat saman katon alla.
Nousiaisten kunnan kuntosali on käytössämme joka päivä. Siellä on useita laitteita, joilla myös pyörätuolin käyttäjät voivat harjoitella.
Saat meiltä juuri sinulle räätälöidyt ohjeet.
Lisätietoja; Nousiaisten kunnan kuntosali

Toimintaidea

Fysioterapian tavoitteena on, että kuntoutuja pystyisi liikkumaan ja suoriutumaan mahdollisimman itsenäisesti ja kivuttomasti arkielämän tilanteissa tai osaisi ohjata avustajaansa ja käyttää optimaalisesti apuvälineitään.
Ryhmissä tavoitteena on työ- ja toimintakyvyn säilyminen sekä ilon ja virkistyksen kokeminen liikunnan ja musiikin myötä.
Fysioterapiapalveluja tuottaa kahdeksan fysioterapeutin tiimi, joka on hyvä yhdistelmä ammattitaitoa, kokemusta ja nuoruuden intoa. Toimimme yhteistyössä omaisten, opettajien, avustajien, muiden terapeuttien, lähettävän tahon, laitoskuntoutuspaikkojen, apuvälinefirmojen sekä maksajien kanssa.
Kyky myötäelää, tukea ja kannustaa asiakasta hänen eri elämäntilanteissaan on meille tärkeä asia.
Avarat, kodikkaat tilat vehreässä maaseutuympäristössä, luovat rauhalliset puitteet terapialle. Erityisen monipuolinen välineistö takaa vaihtelun ja mielenkiintoisen haasteen kuntoutukseen.

Fysioterapiaa kodikkaasti lämmöllä

Ammattitaidolla, joka on syntynyt fysioterapiaopintojen, pitkän kokemuksen ja lukuisten täydennyskoulutusten myötä.
Palvellen, niin kuin asiakkaalle on parasta: vastaanotolla, kotona, hoitopaikassa.
Yhteistyöllä asiakkaan, hänen läheistensä, opettajien, avustajien, muiden terapeuttien, lähettävän tahon, laitoskuntoutuspaikkojen, apuvälinefirmojen sekä maksajien kanssa.
Tiimihengellä toinen toistamme tukien, toisiltamme oppien, työnohjauksesta ammentaen.
Empaattisesti kuunnellen.
Kunnioittaen.
Vuorovaikutteisesti.
Ilon kautta.
Välittäen.

Monipuolinen välineistö

Monipuolinen välineistömme auttaa ja motivoi harjoittelua.
Välineistöömme kuuluvat sähkösäätöiset hoitopöydät, Thera-Active-polkulaite, Easy Stand-seisomateline, pyörätuolivaaka, RollSpeed-seisomateline, kävelymatto, UltraToner rytmisdynaaminen koordinaatiolaite, kävelyvaljaat, nojapuut, puolapuut, Motomed, Cross Trainer-harjoittelulaite (myös istumaversio), autotraktiolaite selän vetohoitoon, ratsastuslaite, iso trampoliini, pallomeri pyöräkelkka/potkupyörä, tandem, hiihtopulkka ja alaraajojen ulkokierron harjoituslaite. Lisäksi muihin hoitolaitteisiimme kuuluvat mm. sähköärsytyslaite, ultraääni, diadynaamiset virrat, Chattanooga Shockwave, Zimmer Cryo-huippukylmälaite, Lympha Press-kompressiohoitojärjestelmä housu- ja takkimanseteilla, savilämpöpakkaukset, parafiinilaite, vibraatiolaite ja Wii-tasapainopeli.

0
Terapiaa
0
Kotikäyntiä
0
Allasterapiaa
0/5
Facebook -tyytyväisyys

Tiedot vuodelta 2023.