Toimitusaika

Tilauksesi lähtee meiltä samana päivänä suoraan sähköpostiisi.

Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard-korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa – ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Vaihto ja palautus

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.
Vaihto tai palautus on sinulle maksutonta. Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa, toimi näin:

– Lähetä sähköpostia: info@kuntokamari.fi tai soita 044 7316 141.
Nopea tieto on meille tärkeää, jotta saamme maksun palautuksen mahdollisimman pian sinulle (luottokortti /  tilillemaksu).

 

Lahjakortin käyttöehdot

Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Sitä ei voi muuttaa rahaksi.

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus, mikäli verkkokaupassamme on ollut selkeä virhe hintatiedoissa (esim. tuotteen hinta on merkitty huomattavasti alhaisemmaksi tai korkeammaksi tai jos hinnaksi on merkitty 0 €). Edellä mainituissa tapauksissa olemme viipymättä yhteydessä sinuun ja kerromme virheellisestä hinnasta.

 

Ota yhteyttä meihin – autamme mielellämme!

Sähköpostilla: info@kuntokamari.fi

Voit soittaa meille:
044 7316 141/ KuntoKamarin toimisto

Vastuullista fysioterapiaa kodikkaasti lämmöllä!

Ota yhteyttä – autamme sinua mielellään kaikissa palveluihimme liittyvissä kysymyksissä!

Terveisin
KuntoKamarin tiimi